Door dit jaar gebruik te maken van de zogenaamde “Club van 50”en de “Club van 100” hebben we een aantal kleine lokale bedrijven aan ons kunnen binden en zoals een ieder weet vormen een heleboel kleine beetjes samen mogelijk een substantieel bedrag.   

Dit jaar is voor Stijn het laatste jaar dat hij mee zal rijden in deze klasse. Dit heeft meerdere redenen, allereerst vanwege het feit dat er een leeftijdseis wordt gesteld van 7 t/m 11 jaar.

Komend jaar zal Stijn 12 jaar zijn en dus te oud voor deze klasse en zal hij verder moeten naar een hogere klasse.

Een hogere klasse brengt ook weer nieuwe investeringen met zich mee.

Wij zijn van mening dat het zo langzamerhand tijd wordt om de gewone verbrandingsmotor ook om te gaan ruilen voor een energiebewuste elektrische variant.  Hierbij even de discussie  links laten liggen of het nu een elektrische aandrijving moet worden of een aandrijving met behulp van waterstof kiezen we nu voor elektrisch en zullen we meebewegen, indien in de toekomst blijkt dat waterstof een betere oplossing zou zijn.

De huidige ontwikkelingen zijn echter zo ver met elektrische motoren dat er steeds meer elektrische of hybride auto’s geleverd worden. Even los van de beschikbaarheid van de juiste brandstof.

We zijn inmiddels in onderhandeling met een team dat elektrisch rijdt met karten op diverse NK-circuits. Stijn zijn talent en rijstijl kan hen enorm van pas komen.  Zo is het voor Stijn enorm interessant om te leren omgaan met het doceren van het vermogen op het juiste moment, net zoals in de Formule-E series.